Finca Huerta Tropical

 Valloittakaa Andalusia! 

 

Meidän espanjalainen maatalomme, cortijo kunnostettiin v 2002 säilyttämällä tyypillinen andalusialainen rakennustyyli. Kattojen  puurakenteet, pienet ikkunat luukkuineen ja rustikaalit kivilaattalattiat antavat rakennukselle tiettyä charmia.

Tarjoamme teille 4 tilavaa vierashuonetta. Kaikissa on omat modernit kylpyhuoneet (suihku/WC). Huoneen varustuksiin kuuluu parisänky (1.80x2.00 m), 2 mukavaa nojatuolia, SAT TV, kattotuuletin, talvella lämmitys.

Sauna & Pool

Huonehintaan sisältyy monipuolinen ja erikoistoivomukset huomioonottava aamiainen. Säästä riippuen tarjoilemme aamiaisen klo  9.00-10.00 varjoisalla terassilla tai viihtyisässä ruokasalissa. Pyynnöstä tarjoilemme lounasaikaan pientä välipalaa.

Suosittelemme teille rannikon lukuisia kalaravintoloita ja baareja. Me tarjoilemme iltaruokaa kysynnästä riippuen, silloin tällöin grilliherkkuja, paellaa tai oman pizzauunin tuotteita. Seudun viinit kruunaavat aterian.

Juomia ja pikkupaloja on aina saatavilla itsepalvelusta.

Riitta, Filou & Werner

Meidän pieni majatalomme sijaitsee Axarquian sydämessä (Costa del Solin itäpuoli) lähelläVelez-Malagaa.

Malagan lentokentälle on meiltä noin 45 km:a, vilkas rantakaupunki Torre del Mar on 15 min. automatkan päässä.

Moottoritie N340 Torre del Marista vie teidät vaivattomasti näkemisen arvoisiin paikkoihin kuten Nerjaan, Malagaan, Granadaan ja Sevillaan.

Maapaikkamme, joka on n. 7.800 neliömetriä sijaitsee 200 metriä meren pinnasta pienellä vuorella. Seudulle tyypilliset manteli- ja oliivipuut, kuten myös viiniviljelykset ja siellä täällä pilkottavat espanjalaiset fincat tarjoavat  rauhallisen ja rentouttavan lomaympäristön.

 Hedelmätarhassamme kasvavat mangot, persikat, viikunat ja sitrushedelmät tarjoavat aitoa luonnon kauneutta. Nauttikaa tästä kaikesta esim. riippukeinussa viikunapuiden alla, uima-altaan patiolla tai arabialaisessa nurkkauksessa, josta avautuu uskomattoman kaunis maisema Rio Velez-joen laakson yli Välimerelle saakka. Jokainen löytää meillä "oman" paikkansa, jossa voi irrottautua arkipäivän paineista.

Iso uima-allas (7x12 m) houkuttelee välillä pulahtamaan virkistävälle uinnille. Niille, jotka kaipaavat enemmän liikuntaa suosittelemme pyörä- tai patikkaretkiä ympäristöön.

Koko alueella on ilmainen nettipalvelu vieraillemme.

 

Olemme sveitsiläis-suomalainen aviopari ja haluaisimme jakaa tämän kauniin andalusialaisen maiseman teidän kanssanne. Kiinnostuksemme seutuun ja kieleen heräsi jo 20 vuotta sitten ja nyt on unelmamme omasta paikasta toteutunut!

Teidän viihtymisenne on meidän sydämenasia, ja me haluaisimme, että nämä lomapäivät jäisivät mieleenne unohtumattomina muistoina Andalusiasta.

 

Sydämellisesti Tervetuloa!

Riitta Geiser-Kuusamo

Finca Huerta Tropical

  RETKIÄ YMPÄRISTÖÖN   HINNAT & VARAUKSET   LINKS TAKAISIN  PICTURE GALLERY GUESTBOOK