Finca Huerta Tropical
Retkiä ympäristöön

Voitte viettää päivän ihanalla hiekkarannalla tai tutustua seudun värikkääseen arabikulttuuriin.

Itäinen Costa del Sol tarjoaa katseltavaa ja koettavaa joka makuun.

Vierailkaa valkoisissa kylissä ja samoilkaa kapeilla,ahtailla kujilla.  Istahtakaa rentoutumaan viihtyisään tapas-baariin sherry lasillisen äärelle.

 

Käynti Benalmadenassa johdattaa teidät luxus jahtien ja jet setin tunnelmaan. Puerto Banus on kuulemma Euroopan kauneimpia venesatamia.

Tutustukaa mielenkiintoiseen kalliomaisemaan vesiputouksineen tai ajelkaa vuokra-autollanne laajojen oliivi- ja mantelipuu viljelysten läpi.

Nerja ja Torre del Mar ovat oikeita paikkoja vilkasta rantaelämää etsiville. Käykää Nerjan ainutlaatuisissa tippukiviluolissa. Nautitte luolien viileydestä kuumana kesäpäivänä. Me autamme mielellämme retkikohteiden valitsemisessa.

Jokavuotinen Pääsiäistapahtuma kulkueineen "Semana Santa"on kokemisen arvoinen kuten myös eri paikkakuntien tyypilliset "Feriat", vuosimarkkinat. Tulinen Flamenco ja espanjalainen kulttuuri elävät silloin kaduilla!

 

Granadan kaupunki ja siihen läheisesti liittyvä arabilaiskulttuurin jäännös, Alhambra ovat oikeastaan "must" Andalusian kävijälle. Unohtaa ei voi myöskään Sevillan ja Malagan vanhaa kaupunginosaa.

Axarquian seudulla on melkein joka viikko jokin juhla, on se sitten viikunoiden, viinirypäleiden tai avokaadojen  sadonkorjuun kunniaksi.

 

 

 

 

TAKAISIN   HINNAT & VARAUKSET  LINKS